EN | TR

Tebrik - Bölümümüz Öğrencilerine TÜBİTAK 2209-A Araştırma Projeleri Destekleme Programı

03 Nisan 2023 Pazartesi

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2022 yılının 2. dönem başvuru sonuçlarına göre bölümümüz öğrencilerinden Saliha Kader AKarslan, Selen Atabek ve Esmanur Kiler'in yürütücü, Öğr. Gör. Hilal Berber Çiftci'nin danışman olduğu "Üniversite Öğrencileri ve Personelinin Kekemeliğe İlişkin Bilgi Düzeyleri ve Tutumlarının Ölçülmesi: Tarsus Üniversitesi Örneklemi" proje TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazanmıştır. Desteklenmeye hak kazanan öğrenci ve danışman akademisyenlerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.